61 

FIGHTS

54

WINS

38

KNO'S

5

TIMES CHAMPION


OPKOMST
Per toeval ben ik de vechtwereld ingerold. Ik was 22 jaar toen ik begon met trainen bij The American Gym in Tilburg. Binnen 2.5 maand vocht ik mijn eerste partij.  Ik doorliep in rap tempo 'de nieuweling', de C-klasse en de B-klasse. Binnen 1.5 jaar vocht ik dan ook in de A-klasse (professional), dit op 23 jarige leeftijd. Tijdens deze periode trainde ik ook bij Team Golden Glory onder leiding van Ramon Dekker en heb ik getraind bij Team SupperPro onder leiding van Dennis Krauweel. De titels die ik in de A-klasse WFCA heb gewonnen en verdedigd zijn:

2008 Europees Kampioen

2007 Europees Kampioen

2006  Benelux Kampioen

2005 Nederlands Kampioen

2004 Nederlands Kampioen

AMERIKA
Van 2015 tot 2016 ben ik in Amerika gaan wonen om daar professioneel MMA te vechten, daar ben ik getraind door Dan Henderson (UFC vechter) in MMA en worstelen en trainde ook o.a. bij Fight Syndicate.

TERUG NAAR NEDERLAND 
In 2016 ben ik teruggekeerd naar Nederland, en heb ik in Amsterdam mijn passie gevonden. Mijn PASSIE is sport, mijn PASSIE is lesgeven en mijn leerlingen zelfvertrouwen, energie en kracht geven. 

MAATSCHAPPELIJK SPORTCOACH
Naast personal training en groepslessen was ik in Amsterdam zeer actief als Maatschappelijk Sportcoach, ik gaf jarenlang wekelijks les als vrijwilliger bij de REGENBOOGGROEP en daarnaast was ik regelmatig te vinden bij ONLY FRIENDS in Amsterdam Noord.

FIT MET BAS

Met Fit met Bas laat ik je door middel van laagdrempelige en leuke trainingen op een interessante manier kennis maken met kickboksen, hierin ligt de nadruk in de eerste plaats op de juiste techniek en daarnaast op conditie.

 

Mocht je vragen hebben, dan staan we klaar deze voor jou te beantwoorden! Neem contact op via het emailadres of contactformulier.

 

Tot ziens in de les!

Met Sportieve Groet,

BAS